Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorStanciu, Silvius
dc.date.accessioned2018-12-10T12:36:53Z
dc.date.available2018-12-10T12:36:53Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/123456789/5778
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Prof. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaruro_RO
dc.description.abstractDezvoltarea alimentelor funcționale reprezintă o preocupare majoră la nivel internațional, deoarece alimentația reprzinta una dintre cele mai eficiente modalitați de menținere/ îmbunătățire/ promovare a sănătății consumatorului. Piața produselor alimentare funcționale a devenit extrem de dinamică, în special în țările dezvoltate, datorită apariției printre consumatori a conceptului Health through foods, iar în tările mai puțin dezvoltate este stimulată tocmai prin costurile sociale și economice ale sărăciei sau sinbiotice, ce au în compoziție microorganisme viabile, de tipul bacteriilor și drojdiilor probiotice și substanțe prebiotice.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectindustria lapteluiro_RO
dc.subjectproces de membranăro_RO
dc.subjectlaptero_RO
dc.subjectzerro_RO
dc.subjectbacterii probioticero_RO
dc.titleCercetări privind utilizarea permeatului rezultat din aplicarea procesului de membrană în industria lapteluiro_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului