Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind utilizarea permeatului rezultat din aplicarea procesului de membrană în industria laptelui
dc.contributor.author | Stanciu, Silvius | |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T12:36:53Z | |
dc.date.available | 2018-12-10T12:36:53Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/123456789/5778 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Prof. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaru | ro_RO |
dc.description.abstract | Dezvoltarea alimentelor funcționale reprezintă o preocupare majoră la nivel internațional, deoarece alimentația reprzinta una dintre cele mai eficiente modalitați de menținere/ îmbunătățire/ promovare a sănătății consumatorului. Piața produselor alimentare funcționale a devenit extrem de dinamică, în special în țările dezvoltate, datorită apariției printre consumatori a conceptului Health through foods, iar în tările mai puțin dezvoltate este stimulată tocmai prin costurile sociale și economice ale sărăciei sau sinbiotice, ce au în compoziție microorganisme viabile, de tipul bacteriilor și drojdiilor probiotice și substanțe prebiotice. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | industria laptelui | ro_RO |
dc.subject | proces de membrană | ro_RO |
dc.subject | lapte | ro_RO |
dc.subject | zer | ro_RO |
dc.subject | bacterii probiotice | ro_RO |
dc.title | Cercetări privind utilizarea permeatului rezultat din aplicarea procesului de membrană în industria laptelui | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [852]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați