Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorTudose, Cristian Corneliu
dc.date.accessioned2016-04-04T11:01:52Z
dc.date.available2016-04-04T11:01:52Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3975
dc.descriptionTeză de doctorat - Conducător ştiintific: Prof. univ. dr. ing. Petru Alexeen_US
dc.description.abstractÎn ultimii ani, a fost acordată o mare atenţie pentru obţinerea de produse din carne, cu caracteristici de calitate corespunzătoare unui regim alimentar sănătos, în scopul de a reduce riscul de boli, în special boli cardiovasculare. Consumatorii au început să înţeleagă că prin consumul de alimente sănătoase şi echilibrate îşi vor menține o stare bună de sănătate. În condiţiile în care clienţii şi-au schimbat cerinţele şi pe fundalul unei creşteri a competiţiei datorate globalizării, producătorii de carne şi preparate din carne trebuie să se adapteze şi să inoveze noi tehnologii de procesare şi să diversifice cu ingrediente cu calităţi nutriţionale superioare.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectindustria alimentarăen_US
dc.subjectcarne dieteticăen_US
dc.subjectproduse dieteticeen_US
dc.subjectproducători de carneen_US
dc.subjectregim alimentar sănătosen_US
dc.titleCercetări privind obţinerea produselor din carne dietetice cu un conţinut redus de grăsimien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Teze de doctorat [140]
    Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului