Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind obţinerea produselor din carne dietetice cu un conţinut redus de grăsimi
dc.contributor.author | Tudose, Cristian Corneliu | |
dc.date.accessioned | 2016-04-04T11:01:52Z | |
dc.date.available | 2016-04-04T11:01:52Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3975 | |
dc.description | Teză de doctorat - Conducător ştiintific: Prof. univ. dr. ing. Petru Alexe | en_US |
dc.description.abstract | În ultimii ani, a fost acordată o mare atenţie pentru obţinerea de produse din carne, cu caracteristici de calitate corespunzătoare unui regim alimentar sănătos, în scopul de a reduce riscul de boli, în special boli cardiovasculare. Consumatorii au început să înţeleagă că prin consumul de alimente sănătoase şi echilibrate îşi vor menține o stare bună de sănătate. În condiţiile în care clienţii şi-au schimbat cerinţele şi pe fundalul unei creşteri a competiţiei datorate globalizării, producătorii de carne şi preparate din carne trebuie să se adapteze şi să inoveze noi tehnologii de procesare şi să diversifice cu ingrediente cu calităţi nutriţionale superioare. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | industria alimentară | en_US |
dc.subject | carne dietetică | en_US |
dc.subject | produse dietetice | en_US |
dc.subject | producători de carne | en_US |
dc.subject | regim alimentar sănătos | en_US |
dc.title | Cercetări privind obţinerea produselor din carne dietetice cu un conţinut redus de grăsimi | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Teze de doctorat [140]
Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați