Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorOniciuc, Elena-Alexandra
dc.date.accessioned2017-09-13T09:11:19Z
dc.date.available2017-09-13T09:11:19Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4324
dc.descriptionTeză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Anca Ioana Nicolauro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos' din Galațiro_RO
dc.subjectStaphylococcus aurerusro_RO
dc.subjectmeticilino-rezistentero_RO
dc.subjectproduse alimentarero_RO
dc.titleCaracterizarea tulpinilor de Staphylococcus aurerus meticilino-rezistente izolate din produsele alimentarero_RO
dc.title.alternativeCaracterization of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus Strains Isolated from Foodsro_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Teze de doctorat [140]
    Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului