Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorTemea (Moroi), Alina-Mihaela
dc.date.accessioned2017-01-10T14:41:06Z
dc.date.available2017-01-10T14:41:06Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4219
dc.descriptionTeza de doctorat - Conducător ştiinţific Prof.univ.dr.ing. Petru Alexeen_US
dc.description.abstractMaturizarea naturală a făinii de grâu proaspăt măcinată preocupă de mulți ani specialiștii din domeniul panificației, deși sunt cunoscute aspectele procesului, există încă factori care necesită noi elucidări, mai importanți fiind cei dependenți de componentele făinii, proprietățile reologice ale aluatului și calitatea pâinii fabricate. Procesul de maturizare include un ansamblu de fenomene complexe și interdependente ce au loc în făinurile de grâu după măcinare, influențate de numeroși factori fizici, chimici și biochimici, care pot produce modificări, ce conduc la transformări substanțiale ale însușirilor de panificație, mai ales în cazul făinurilor cu putere slabă și medie.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectcalitatea făiniien_US
dc.subjectcalitatea pâiniien_US
dc.subjectsubstanţe proteiceen_US
dc.subjectcompoziţie chimicăen_US
dc.titleCercetări cu privire la influenţa maturizării făinii asupra calitaţii făinii, reologiei aluatului şi calităţii păiniien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Teze de doctorat [140]
    Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului