• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Scientific papers - Annals of "Dunarea de Jos" University of Galati - Analele științifice ale Universității "Dunărea de Jos" din Galați
  • Fascicula XIV
  • 1995-2015
  • 2013 fascicula14 nr2
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Scientific papers - Annals of "Dunarea de Jos" University of Galati - Analele științifice ale Universității "Dunărea de Jos" din Galați
  • Fascicula XIV
  • 1995-2015
  • 2013 fascicula14 nr2
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Some Physical Changes in Extra Virgin Rapeseed Oil after the Process

Thumbnail
View/Open
ugal_f14_2013_nr2_Solea_Stefanescu_Zgherea_Cretu.pdf (454.8Kb)
Dată
2013-10-01
Autor
Şolea, Liviu Cătălin
Ştefănescu, Ioan
Zgherea, Gheorghe
Creţu, Romică
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
The aim of this study is the viscosity’s evolution depending on the temperature and the shear rate and the analysis at the transmittance spectra of the oxidized rapeseed oil. Rapeseed oil was oxidized at the temperatures of 110°C, 120°C, 130°C, the periods of time of oxidation being 5 to 10 hours. An increase of viscosity depending on the increase of oxidation temperature and oxidation time is to be noticed. Increasing of the oxidation temperature and the period of oxidation is the cause of the progressing color difference of the oxidized oils comparied to non-oxidized rapeseed oil.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4455
Colecții
  • 2013 fascicula14 nr2 [11]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV