Facultatea Transfrontalieră: Recent submissions
Afișează articolele 801-820 of 905
-
Descărcarea statică de coloană la domiciliu în scolioză
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Recuperarea traumatismelor de la nivelul membrelor inferioare prin program de exerciții adaptate
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Masajul transversal profund CYRIAX în recuperarea sportivilor
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Aplicarea hidrokinetoterapiei în corectarea cifozei
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Hidrokinetoterapia ca mijloc de recuperare a articulațiilor scapulo-humerale
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Recuperarea kinetică funcțională a sportivilor după fractura de cot
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Recuperarea tenismenilor cu periartrită scapulo – humerală prin mijloace kinetoterapeutice
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Recuperarea persoanelor cu decondiționare fizică prin metoda pilates
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Rolul kinetoterapiei în coxartroză
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-20) -
Elaborarea și implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor conform ISO 22000:2018 într-o unitate de procesare a laptelui (în baza materialelor S.A. Fabrica de brânzeturi din Cahul)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Nanoparticule pentru materiale inovatoare de ambalare a produselor alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Efectul procesării enzimatice asupra funcționalității făinurilor din bob și năut
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Exportul și siguranța mierii din Republica Moldova în Uniunea Europeană
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Atitudinea consumatorilor față de aditivii alimentari și etichetarea acestora: studiu de caz
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Cercetare privind profilul consumatorului de produse ecologice alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Influența Polisulfonei asupra performanței mecanice a materialelor epoxidice modificate cu azotați de Zirconiu și Cobalt
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-23) -
Studiul materialelor compozite modificate cu agenți anorganici
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-23) -
Formarea și testarea materialelor compozite modificate cu substanțe anorganice
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-23)