Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorRadu, Adriana
dc.date.accessioned2020-07-29T12:34:46Z
dc.date.available2020-07-29T12:34:46Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6408
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Petru ALEXEro_RO
dc.description.abstractÎn ultimii ani, s-a înregistrat un interes crescut în ceea ce priveste etichetarea produselor alimentare, atât din partea industriei alimentare cât și din partea legiuitorilor și nu în ultimul rând a consumatorului, atât la nivel național cât și la nivel European și Internațional. Uniunea Europeana participă la atingerea nivelului ridicat de protecție a consumatorului prin intermediul măsurilor pe care le transpune în legislație. Libera circulație a produselor alimentare sănătoase și sigure pentru consum reprezintă un punct important al pieței interne și participă în mod semnificativ la sănătatea, siguranța alimentară, bunăstarea, interesele economice și sociale ale consumatorilor.ro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.titleCercetări privind extensia etichetării nutriționale cu ajutorul QR-CODEro_RO
dc.title.alternativeResearch related nutrition labelling extension with support of QR-CODEro_RO
dc.typePhD Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului