Mostra i principali dati dell'item
Proiectarea unei unități ciprinicole cu capacitatea de 220 tone/an, cu ciclul de producție de 2 verii, producția unitară 3,5 tone/ha, formula de populare: crap 60%, sînger 25%, novac 15 %, Masa medie finală C1+ 2,9 kg, masa medie finală H1+ 2,7 kg și masa medie A1+ 2,9 kg.
dc.contributor.author | Berdilo, Daniela | |
dc.date.accessioned | 2020-07-30T12:00:36Z | |
dc.date.available | 2020-07-30T12:00:36Z | |
dc.date.issued | 2020-07-13 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6586 | |
dc.description | Lucrare de licență Coordonator: Prof. univ. emerit dr. ing. Victor CRISTEA, Conf. univ. dr. ing. Lorena DEDIU | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunărea de Jos din Galați | ro_RO |
dc.subject | piscicultură și acvacultură | ro_RO |
dc.title | Proiectarea unei unități ciprinicole cu capacitatea de 220 tone/an, cu ciclul de producție de 2 verii, producția unitară 3,5 tone/ha, formula de populare: crap 60%, sînger 25%, novac 15 %, Masa medie finală C1+ 2,9 kg, masa medie finală H1+ 2,7 kg și masa medie A1+ 2,9 kg. | ro_RO |
dc.type | Bachelor Thesis | ro_RO |