Afficher la notice abrégée
dc.contributor.author | Rumeus, Iurie | |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T08:26:10Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T08:26:10Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7059 | |
dc.description | Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Maria TURTOI | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | produse de panificație | ro_RO |
dc.subject | calitatea produselor | ro_RO |
dc.subject | produse alimentare | ro_RO |
dc.subject | pâine | ro_RO |
dc.title | Îmbunătăţirea calităţii pâinii ca urmare a decontaminării grâului prin metode neconvenţionale | ro_RO |
dc.type | PhD Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Teza_doctorat_Rumeus_Iurie_2019.pdf
- Taille:
- 6.127Mo
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
-
Teze de doctorat [221]
Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Afficher la notice abrégée