Afficher la notice abrégée

dc.contributor.authorRumeus, Iurie
dc.date.accessioned2020-09-04T08:26:10Z
dc.date.available2020-09-04T08:26:10Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7059
dc.descriptionTeză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Maria TURTOIro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectproduse de panificațiero_RO
dc.subjectcalitatea produselorro_RO
dc.subjectproduse alimentarero_RO
dc.subjectpâinero_RO
dc.titleÎmbunătăţirea calităţii pâinii ca urmare a decontaminării grâului prin metode neconvenţionalero_RO
dc.typePhD Thesisro_RO


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

  • Teze de doctorat [221]
    Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Afficher la notice abrégée