Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorNeculau, Marian
dc.date.accessioned2020-11-05T12:54:02Z
dc.date.available2020-11-05T12:54:02Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7410
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof.dr.ing. Camelia VIZIREANUro_RO
dc.description.abstractAcest capitol include studiul privind caracterizarea materiilor prime și materialelor de bază folosite pentru obținerea filmelor mono-strat urmând a se stabili și o relație între principalii hidrocoloizi pentru a îmbunătăți caracteristicile acestora. Fiecare hidrocoloid în parte a fost analizat minuțios în vederea corelării proprietăților acestuia cu necesitatea și dozajul optim rețetei unui film bioedibil. Stabilirea rezistenței la rupere a filmului în funcție de grosimea acestuia și stabilirea diametrului maxim aplicabil în funcție de produsul pe care va fi utilizat.ro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectbiofilm comestibilro_RO
dc.subjectbiopolimeriro_RO
dc.subjectBacillus subtilisro_RO
dc.subjectextract de drojdiero_RO
dc.subjectactivitate antioxidantăro_RO
dc.titleCercetări biotehnologice privind obținerea și caracterizarea filmelor funcționale bioedibilero_RO
dc.title.alternativeBiotechnological research regarding the obtaining and characterization of bioedible functional filmsro_RO
dc.typePhD Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [797]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului