Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind creșterea duratei de conservare a cărnii și produselor din carne prin utilizarea unui procedeu mixt de conservare cu ajutorul frigului și iradierii cu radiații ultraviolete
dc.contributor.author | Constantin, Danilevici | |
dc.date.accessioned | 2020-11-20T11:04:33Z | |
dc.date.available | 2020-11-20T11:04:33Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7463 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Constantin Banu | ro_RO |
dc.description.abstract | Conservarea produselor alimentare este o cerință deosebit de importantă atât din punct de vedere al asigurării salubrității acestora (distrugerea bacteriilor patogene și a diferiților paraziți) cât și din punct de vedere economic prin menținerea în circuitul alimentar a produselor alimentare care sunt ferite de deteriorări fizico-chimice, biochimice dar mai ales microbiologice. | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | produse din carne | ro_RO |
dc.subject | radiatii ultraviolete | ro_RO |
dc.subject | iradiații | ro_RO |
dc.subject | conservare | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | produse alimentare | ro_RO |
dc.title | Cercetări privind creșterea duratei de conservare a cărnii și produselor din carne prin utilizarea unui procedeu mixt de conservare cu ajutorul frigului și iradierii cu radiații ultraviolete | ro_RO |
dc.type | PhD Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Fișiere | Mărime | Format | Vezi |
---|---|---|---|
Nu există fișiere asociate acestui articol. |
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [833]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați