Caută
Afișează articolele 1-3 of 3
Cercetări privind optimizarea însuşirilor de calitate ale făinii de grâu destinate fabricării biscuiţilor
(Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011-07-11)
Teza de doctorat îşi propune ca obiective ştiinţifice :
1. realizarea unui studiu documentar dedicat influenţei făinii asupra calităţii biscuiţilor ;
2. elaborarea, pe baza informaţiilor existente în literatura de ...
Cercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificație
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2013)
Din cuprinsul tezei, prezentat mai sus am considerat că prezintă interes partea experimentală în care se prezintă cercetările efectuate pentru alegerea materiei prime optime, apoi cercetările privind obţinerea unui produs ...
Cercetări privind obținerea produselor de panificație îmbogățite în fibre
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2005)
Ținând cont de descoperirile nutriționiste în ceea ce privește rolul fibrelor în alimentația umană, se cere o reorientare a întreprinderilor de industrie alimentară pentru a putea acoperi acest necesar, și a păstra calitatea ...