Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.authorKiriţă (Andronoiu), Doina Georgeta
dc.date.accessioned2015-01-08T11:24:10Z
dc.date.available2015-01-08T11:24:10Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3242
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător stiinţific Prof. univ. dr. ing. Gabriela - Cătălina Rotaruen_US
dc.description.abstractComportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, nutriţională, senzorială şi igienico-sanitară. Calitatea şi siguranţa produselor alimentare au devenit un drept al consumatorilor, cu efecte directe asupra calitătii vieţii, iar problematica axată pe calitatea şi siguranţa produselor se află în centrul atenţiei organismelor constituite pentru apărarea intereselor consumatorilor.en_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectproduse alimentareen_US
dc.subjectbrânzeturien_US
dc.subjectpastă filatăen_US
dc.subjectreologieen_US
dc.subjectproces de acidifiereen_US
dc.titleCercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filatăen_US
dc.typeThesisen_US


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Mostra i principali dati dell'item