Mostra i principali dati dell'item
Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată
dc.contributor.author | Kiriţă (Andronoiu), Doina Georgeta | |
dc.date.accessioned | 2015-01-08T11:24:10Z | |
dc.date.available | 2015-01-08T11:24:10Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3242 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător stiinţific Prof. univ. dr. ing. Gabriela - Cătălina Rotaru | en_US |
dc.description.abstract | Comportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, nutriţională, senzorială şi igienico-sanitară. Calitatea şi siguranţa produselor alimentare au devenit un drept al consumatorilor, cu efecte directe asupra calitătii vieţii, iar problematica axată pe calitatea şi siguranţa produselor se află în centrul atenţiei organismelor constituite pentru apărarea intereselor consumatorilor. | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | brânzeturi | en_US |
dc.subject | pastă filată | en_US |
dc.subject | reologie | en_US |
dc.subject | proces de acidifiere | en_US |
dc.title | Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Files in questo item
Questo item appare nelle seguenti collezioni
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați