Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.authorDrescanu (Drăghici), Liliana
dc.date.accessioned2017-03-27T11:06:15Z
dc.date.available2017-03-27T11:06:15Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4252
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Traian Hopuleleen_US
dc.description.abstractVinurile roșii de calitate sunt vinurile care se obțin din struguri roșii și prezintă caracteristici senzoriale deosebite față de celelalte vinuri. Diferențierea esențială a acestei tehnologii este faptul că mustul nu este separat rapid de părțile solide, ci este menținut un timp definit în contact cu acestea, în vederea extragerii substanțelor colorante.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectvinurien_US
dc.subjectstrategii moderneen_US
dc.subjectpodgoriien_US
dc.subjectcalitatea produseloren_US
dc.titleStrategii moderne de obținere a vinurilor roșii de calitate podgoria Dealu Mareen_US
dc.typeThesisen_US


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Mostra i principali dati dell'item