Caută
Afișează articolele 1-4 of 4
Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2015)
Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice
ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ...
Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2016)
Fabricarea produselor procesate de carne implică utilizarea diferitelor tipuri de cărnuri,
organe, subproduse comestibile şi slănină (ca materii prime), provenite, în principal, de la bovine, ovine şi porcine, alături de ...
Utilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui preparat din carne
(Universitatea "Dunărea de Jos' din Galați, 2017)
Consumul de carne și de produse din carne trebuie să facă parte dintr-un plan alimentar ce urmărește o nutriție echilibrată. Cu toate acestea, chiar dacă unele preparate din carne (parizer, crenvurști, cârnați polonezi) ...
Posibilități de utilizare a fibrelor solubile în panificație
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2017)
Consumatorii şi-au schimbat parţial modul de alegere a alimentelor. Pe lângă criteriul senzorial, care predomină, a apărut alegerea alimentelor după influenţa asupra sănătăţii, după modul cum optimizează performanţele ...