Parcourir Ingineria produselor alimentare par titre
Voici les éléments 63-82 de 84
-
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)