Căutare după Subiect "brânzeturi"
Afișează articolele 1-4 of 4
-
Brânzeturi cu un conținut redus de sodiu: aspecte științifice și tehnologice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2015)Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ... -
Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2015)Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ... -
Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2014)Comportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, ... -
Studiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filată
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2012)Brânzeturile, ca rezultat al biotehnologiei aplicate, sunt unele dintre cele mai complexe si dinamice produse alimentare. Transformarea laptelui în branzeturi este un proces mai complex care consta în concentrarea proteinelor ...