• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filată

Thumbnail
View/Open
Rezumat _Teza _doctorat _Zaharia_ Simona_2012.pdf (2.488Mb)
Dată
2012
Autor
Zaharia, Nicoleta Simona
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Brânzeturile, ca rezultat al biotehnologiei aplicate, sunt unele dintre cele mai complexe si dinamice produse alimentare. Transformarea laptelui în branzeturi este un proces mai complex care consta în concentrarea proteinelor împreuna cu o fractiune variabila de grasime si substante minerale, cu eliminarea unei importante cantitati de apa si lactoza. Procesele biochimice si biofizice implicate au fost doar partial elucidate.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2696
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV