Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorZaharia, Nicoleta Simona
dc.date.accessioned2014-04-30T12:07:04Z
dc.date.available2014-04-30T12:07:04Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2696
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiintific prof. univ. dr. Gabriela Cătălina Rotaruen_US
dc.description.abstractBrânzeturile, ca rezultat al biotehnologiei aplicate, sunt unele dintre cele mai complexe si dinamice produse alimentare. Transformarea laptelui în branzeturi este un proces mai complex care consta în concentrarea proteinelor împreuna cu o fractiune variabila de grasime si substante minerale, cu eliminarea unei importante cantitati de apa si lactoza. Procesele biochimice si biofizice implicate au fost doar partial elucidate.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" Galaţien_US
dc.subjectcalitatea lapteluien_US
dc.subjectanaliza senzorialăen_US
dc.subjectlapteen_US
dc.subjectbrânzeturien_US
dc.titleStudiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filatăen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului