Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filată
dc.contributor.author | Zaharia, Nicoleta Simona | |
dc.date.accessioned | 2014-04-30T12:07:04Z | |
dc.date.available | 2014-04-30T12:07:04Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2696 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător ştiintific prof. univ. dr. Gabriela Cătălina Rotaru | en_US |
dc.description.abstract | Brânzeturile, ca rezultat al biotehnologiei aplicate, sunt unele dintre cele mai complexe si dinamice produse alimentare. Transformarea laptelui în branzeturi este un proces mai complex care consta în concentrarea proteinelor împreuna cu o fractiune variabila de grasime si substante minerale, cu eliminarea unei importante cantitati de apa si lactoza. Procesele biochimice si biofizice implicate au fost doar partial elucidate. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi | en_US |
dc.subject | calitatea laptelui | en_US |
dc.subject | analiza senzorială | en_US |
dc.subject | lapte | en_US |
dc.subject | brânzeturi | en_US |
dc.title | Studiul comparativ al metodelor de accelerare a procesului de maturare a brânzeturilor cu pastă filată | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [852]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați