Căutare după Subiect "calitatea pâinii"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Cercetări cu privire la influenţa maturizării făinii asupra calitaţii făinii, reologiei aluatului şi calităţii păinii
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2016)Maturizarea naturală a făinii de grâu proaspăt măcinată preocupă de mulți ani specialiștii din domeniul panificației, deși sunt cunoscute aspectele procesului, există încă factori care necesită noi elucidări, mai importanți ... -
Folosirea aditivilor biochimici pentru îmbunătățirea calității pâinii
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)Dintotdeauna, pâinea a fost considerată mai mult decât un aliment, în toate culturile lumii ea fiind omagiată ca un dar oferit de Divinitatea omenirii (conform unui vechi mit grecesc, zeul Pan a fost acela care a adus ... -
Îmbunătăţirea calităţii pâinii ca urmare a decontaminării grâului prin metode neconvenţionale
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2019)O problemă majoră în industria pâinii apare vara când, în timpul păstrării produselor de panificaţie, apar defecte cauzate de boala întinderii. Boala întinderii, sau boala cartofului, apare din cauza folosirii făinii ...