Căutare după Subiect "enzime"
Afișează articolele 1-4 of 4
-
Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu
(Universitatea"Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)Odată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără ... -
Comportamentul cinetic în timpul procesării al antocianilor din fructe în sisteme model și alimentare
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2018)Cunoașterea compoziției chimice și a proprietăților antioxidante ale fructelor prezintă în prezent un interes crescut atât din punctul de vedere al cercetării experimentale, cât și pentru promovarea principiilor alimentației ... -
Studii cinetice privind comportamentul catalitic şi stabilitatea lipazei în sistemele alimentare
(Universitatea "Dunărea de Jos' Galaţi, 2007) -
Studiul enzimelor oxidative din struguri, musturi şi vinuri şi procedee de inactivare
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)În struguri, musturi şi vinuri există o gamă largă de enzime dintre care unele au rol benefic în desfăşurarea proceselor de obţinere a vinurilor iar altele aduc neajunsuri dacă nu se iau măsuri de ţinerea sub control a ...