Căutare după Subiect "proprietăți antioxidante"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Caracterizarea în compuși bioactivi a unor plante în vederea utilizării în industria alimentară
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020)Accentul deosebit pe creșterea funcționalității a înregistrat un viraj semnificativ în conceperea produselor alimentare, de la furnizarea nutrienților esențiali pentru susținerea vieții și creșterii la prevenirea sau chiar ... -
Dezvoltarea unor noi metode electroanalitice pentru determinarea compușilor bioactivi cu proprietăți antioxidante
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2023)În ultimii ani, utilizarea antioxidanților a crescut considerabil în rândul populației, acest lucru datorându-se atât interesului acordat de către industria farmaceutică acestor compuși, cât și recomandărilor crescute din ... -
Studiul proprietăților antioxidante ale unor produse din plante de cultura și din flora spontană
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)Rezumatul tezei de doctorat tratează sintetic obiectivele științifice ale tezei, factorii care duc la formarea radicalilor liberi, a efectelor distructive induse de aceștia, precum și evidențierea importanței compușilor ...