Căutare după Subiect "substanţe proteice"
Afișează articolele 1-2 of 2
-
Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu
(Universitatea"Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)Odată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără ... -
Cercetări cu privire la influenţa maturizării făinii asupra calitaţii făinii, reologiei aluatului şi calităţii păinii
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2016)Maturizarea naturală a făinii de grâu proaspăt măcinată preocupă de mulți ani specialiștii din domeniul panificației, deși sunt cunoscute aspectele procesului, există încă factori care necesită noi elucidări, mai importanți ...