Căutare Doctoral School - Școala doctorală după Subiect "carne"
Afișează articolele 1-4 of 4
-
Cercetări privind tenderizarea cărnii pe cale chimică şi enzimatică
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2009)Calitatea cărnurilor constituie o problemă majoră care preocupă la ora actuală toţi factorii de decizie implicaţi. Obţinerea unor cărnuri care să atragă un număr cât mai mare de consumatori a condus la necesitatea abordării ... -
Factorii de influenţă ai reologiei compoziţiilor preparatelor din carne
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)Teza de doctorat încearcă să elucideze unele aspecte legate de influenţa pe care o au adaosurile proteice. amilacee şi de altă natură, asupra proprietăţilor reologice ale compoziţiior de carne, precum şi asupra calităţii ... -
Influenţa tehnicilor de procesare la presiuni înalte asupra sistemului ambalaj-produs alimentar
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2013)Scopul principal al programului de doctorat a fost dezvoltarea de cercetări privind impactul tehnologiei PATP (Pressure Assisted Thermal Processing) asupra sistemului ambalaj-produs alimentar. Obiectivele generale stabilite ... -
Studiul influenţei temperaturilor scăzute asupra dezvoltării şi comportamentului bacteriei Listeria monocytogenes în produsele refrigerate şi congelate
(2010)Teza de doctorat cu titlul „Studiul influenţei temperaturilor scăzute asupra dezvoltării şi comportamentului bacteriei Listeria monocytogenes în produsele refrigerate şi congelate” urmăreşte o serie de obiective, precum: ...