Caută
Afișează articolele 1-10 of 23
Contribuţii privind algoritmizarea profilării de corecţie a sculelor în scopul diminuării erorilor de generare
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Posibilităţi de eficientizare a managementului activităţii bursiere în perioada de tranziţie din România
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Realizarea de straturi subţiri de compuşi intermetalici cu caracteristici speciale pe piese şi scule
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Contribuţii asupra corelaţiei structură-proprietăţi funcţionale la schimbători de înaltă performanţă
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Contribuţii privind tehnici de reglare pentru conducerea servosistemelor cu sarcină neliniară
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Plasându-ne în domeniul vast al aplicaţiilor servosistemelor de poziţionare si control al mişcării (de la cele casnice la robotică sau microtehnologii), nu putem ignora, din perspectiva controlului automat, prezenţa ...
Influenţa stării sanitare a ciprinidelor de cultură asupra bioproducţiei din ecosisteme acvatice antropice din judeţul Galaţi
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Pe teritoriul judeţului Galaţi, suprafaţa apelor interioare (bălţi, amenajări piscicole, lacul Brateş) depăşeşte 3400 ha, din care 2042 ha reprezintă lacul Brateş aflat în proprietatea Administraţiei Domeniilor Statului, ...
Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu
(Universitatea"Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Odată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără ...
Studiul influenţei regimului termic în procesele de precoacere - congelare asupra calităţii pâinii
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Tehnologiile frigorifice tot mai utilizate în industria panificaţiei reprezintă elemente de progres şi au un rol important în direcţia îmbunatăţirii condiţiilor de viaţă şi creştere a nivelului de civilizaţie şi prosperitate ...
Studiul optimizării factorilor TTT şi PPP în lanţul frigorific al produselor alimentare perisabile
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)