Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorMăzărel, Adrian
dc.date.accessioned2014-06-24T07:18:30Z
dc.date.available2014-06-24T07:18:30Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3164
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiintific prof. dr. ing. Gabriela Rotaruen_US
dc.description.abstractCercetările realizate în acest studiu, cu privire la optimizarea calităţii produselor de catering, reprezintă o premieră pentru sectorul alimentaţiei publice din România, oferind suficiente argumente tehnologice, nutriţionale, microbiologice şi senzoriale pentru utilizarea în mediul economic.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectproduse de cateringen_US
dc.subjectcalitateen_US
dc.subjectconsumatoren_US
dc.subjectcateringen_US
dc.subjectindustria de cateringen_US
dc.subjectnutriţieen_US
dc.subjectglucideen_US
dc.subjectlipideen_US
dc.subjectproteineen_US
dc.subjectvitamineen_US
dc.subjecttratament termicen_US
dc.titleCercetări privind optimizarea calităţii produselor de cateringen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului