Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind optimizarea calităţii produselor de catering
dc.contributor.author | Măzărel, Adrian | |
dc.date.accessioned | 2014-06-24T07:18:30Z | |
dc.date.available | 2014-06-24T07:18:30Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3164 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător ştiintific prof. dr. ing. Gabriela Rotaru | en_US |
dc.description.abstract | Cercetările realizate în acest studiu, cu privire la optimizarea calităţii produselor de catering, reprezintă o premieră pentru sectorul alimentaţiei publice din România, oferind suficiente argumente tehnologice, nutriţionale, microbiologice şi senzoriale pentru utilizarea în mediul economic. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | produse de catering | en_US |
dc.subject | calitate | en_US |
dc.subject | consumator | en_US |
dc.subject | catering | en_US |
dc.subject | industria de catering | en_US |
dc.subject | nutriţie | en_US |
dc.subject | glucide | en_US |
dc.subject | lipide | en_US |
dc.subject | proteine | en_US |
dc.subject | vitamine | en_US |
dc.subject | tratament termic | en_US |
dc.title | Cercetări privind optimizarea calităţii produselor de catering | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați