Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorAndronic, Diana Delia
dc.date.accessioned2014-06-27T09:12:00Z
dc.date.available2014-06-27T09:12:00Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3189
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. dr. ing. Mircea Bulanceaen_US
dc.description.abstractOdată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără majoritatea cheltuielilor prin funcţionarea schimbului de noapte. Piaţa aluaturilor congelate a crescut în mod constant datorită cererii consumatorilor pentru practibilitate şi produse de panificaţie de înaltă calitate.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea"Dunărea de Jos" Galaţien_US
dc.subjectcercetărien_US
dc.subjectproprietăţi aplicativeen_US
dc.subjectaluaturi congelateen_US
dc.subjectpâineen_US
dc.subjectfăină de grâuen_US
dc.subjectmaterii primeen_US
dc.subjectsubstanţe proteiceen_US
dc.subjectglutenen_US
dc.subjectvitamineen_US
dc.subjectlipideen_US
dc.subjectproprietăţi de panificaţieen_US
dc.subjectdrojdiaen_US
dc.subjectingrediente şi aditivien_US
dc.subjectoxidanţien_US
dc.subjectenzimeen_US
dc.titleCercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâuen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului