Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu
dc.contributor.author | Andronic, Diana Delia | |
dc.date.accessioned | 2014-06-27T09:12:00Z | |
dc.date.available | 2014-06-27T09:12:00Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3189 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. dr. ing. Mircea Bulancea | en_US |
dc.description.abstract | Odată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără majoritatea cheltuielilor prin funcţionarea schimbului de noapte. Piaţa aluaturilor congelate a crescut în mod constant datorită cererii consumatorilor pentru practibilitate şi produse de panificaţie de înaltă calitate. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea"Dunărea de Jos" Galaţi | en_US |
dc.subject | cercetări | en_US |
dc.subject | proprietăţi aplicative | en_US |
dc.subject | aluaturi congelate | en_US |
dc.subject | pâine | en_US |
dc.subject | făină de grâu | en_US |
dc.subject | materii prime | en_US |
dc.subject | substanţe proteice | en_US |
dc.subject | gluten | en_US |
dc.subject | vitamine | en_US |
dc.subject | lipide | en_US |
dc.subject | proprietăţi de panificaţie | en_US |
dc.subject | drojdia | en_US |
dc.subject | ingrediente şi aditivi | en_US |
dc.subject | oxidanţi | en_US |
dc.subject | enzime | en_US |
dc.title | Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [791]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați