• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiul bacteriilor produse de bacteriile lactice din genul Lactococcus lactis în scopul utilizării acestora în industria alimentară

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Iancu_2011.pdf (4.063Mb)
Dată
2011
Autor
Iancu, Cătălin
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Bacteriile lactice sunt, în general capabile să sintetizeze o serie de compuşi care prezintă o importanţă deosebită in industria alimentară. Printre cei mai intens studiaţi compusi se numără bacteriocinele. În ultimele două decenii au fost izolate şi identificate o mare varietate de bacteriocine produse de bacteriile lactice capabile să inhibe creşterea altor bacterii. Aceste bacteriocine au fost caracterizate biochimic şi genetic şi au fost puse în evidenţă atât de actiune cqt şi utilitatea lor practicăîn industrie.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3935
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV