Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiul bacteriilor produse de bacteriile lactice din genul Lactococcus lactis în scopul utilizării acestora în industria alimentară
dc.contributor.author | Iancu, Cătălin | |
dc.date.accessioned | 2016-01-27T12:50:05Z | |
dc.date.available | 2016-01-27T12:50:05Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3935 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing Anca Nicolau | en_US |
dc.description.abstract | Bacteriile lactice sunt, în general capabile să sintetizeze o serie de compuşi care prezintă o importanţă deosebită in industria alimentară. Printre cei mai intens studiaţi compusi se numără bacteriocinele. În ultimele două decenii au fost izolate şi identificate o mare varietate de bacteriocine produse de bacteriile lactice capabile să inhibe creşterea altor bacterii. Aceste bacteriocine au fost caracterizate biochimic şi genetic şi au fost puse în evidenţă atât de actiune cqt şi utilitatea lor practicăîn industrie. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | bacteriile lactice | en_US |
dc.subject | industria alimentară | en_US |
dc.subject | biosinteza | en_US |
dc.subject | genetica | en_US |
dc.subject | masa moleculară | en_US |
dc.title | Studiul bacteriilor produse de bacteriile lactice din genul Lactococcus lactis în scopul utilizării acestora în industria alimentară | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [833]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați