Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorIancu, Cătălin
dc.date.accessioned2016-01-27T12:50:05Z
dc.date.available2016-01-27T12:50:05Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3935
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing Anca Nicolauen_US
dc.description.abstractBacteriile lactice sunt, în general capabile să sintetizeze o serie de compuşi care prezintă o importanţă deosebită in industria alimentară. Printre cei mai intens studiaţi compusi se numără bacteriocinele. În ultimele două decenii au fost izolate şi identificate o mare varietate de bacteriocine produse de bacteriile lactice capabile să inhibe creşterea altor bacterii. Aceste bacteriocine au fost caracterizate biochimic şi genetic şi au fost puse în evidenţă atât de actiune cqt şi utilitatea lor practicăîn industrie.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectbacteriile lacticeen_US
dc.subjectindustria alimentarăen_US
dc.subjectbiosintezaen_US
dc.subjectgeneticaen_US
dc.subjectmasa molecularăen_US
dc.titleStudiul bacteriilor produse de bacteriile lactice din genul Lactococcus lactis în scopul utilizării acestora în industria alimentarăen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului