• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Cercel_2016_RO.pdf (789.9Kb)
Rezumat_Teza_doctorat_Cercel_2016_EN.pdf (803.6Kb)
Dată
2016
Autor
Cercel, Floricel
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
La fabricarea produselor procesate de carne se utilizează diferite tipuri de cărnuri, organe, subproduse comestibile şi slănină (ca materii prime), alături de un număr mare de ingrediente non-carne, cu rol important în formulările diferitelor produse. Aceste ingrediente stabilizează amestecurile şi adaugă caracteristici şi arome specifice. În mod tradiţional, se utilizează agenţi de extensie şi de îngroşare, apă, sare, nitrit, nitraţi, ascorbaţi/erisorbaţi, glucide, antioxidanţi, inhibitori de mucegai, condimente, aromatizanţi în funcţie de tipul produsului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4182
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV