Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCercel, Floricel
dc.date.accessioned2016-09-13T07:22:04Z
dc.date.available2016-09-13T07:22:04Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4182
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științific Prof. univ. dr. ing. Petru Alexeen_US
dc.description.abstractLa fabricarea produselor procesate de carne se utilizează diferite tipuri de cărnuri, organe, subproduse comestibile şi slănină (ca materii prime), alături de un număr mare de ingrediente non-carne, cu rol important în formulările diferitelor produse. Aceste ingrediente stabilizează amestecurile şi adaugă caracteristici şi arome specifice. În mod tradiţional, se utilizează agenţi de extensie şi de îngroşare, apă, sare, nitrit, nitraţi, ascorbaţi/erisorbaţi, glucide, antioxidanţi, inhibitori de mucegai, condimente, aromatizanţi în funcţie de tipul produsului.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectcapacitatea de amulsionareen_US
dc.subjectfilme comestibileen_US
dc.subjectpâine cu proteinăen_US
dc.subjectpeșteen_US
dc.subjectproprietăți de gelificareen_US
dc.subjectproteine miofibrilareen_US
dc.subjectreologieen_US
dc.subjectsolubilitatea proteineloren_US
dc.titleCercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentarăen_US
dc.title.alternativeInvestigations on myofibrillar proteins: obtaining, characterization and application in food industryen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului