Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCuzmenco (Dinu), Monica-Gabriela
dc.date.accessioned2016-11-24T07:19:13Z
dc.date.available2016-11-24T07:19:13Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4209
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științific Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Cătălina Rotaruen_US
dc.description.abstractDin cuprinsul tezei, prezentat mai sus am considerat că prezintă interes partea experimentală în care se prezintă cercetările efectuate pentru alegerea materiei prime optime, apoi cercetările privind obţinerea unui produs de panificaţie cu adaos de Spirulina platensis îmbogăţit în aminoacizi esenţiali şi în final cercetările privind asigurarea calităţii igienico-sanitare a produsului de panificaţie cu adaos de Spirulina platensis.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectasigurarea calitățiien_US
dc.subjectpanificațieen_US
dc.subjectproduse de panificațieen_US
dc.subjectindustrie alimentarăen_US
dc.titleCercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificațieen_US
dc.title.alternativeResearch and contributions to ensuring quality and safety bakery productsen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului