• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Utilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui preparat din carne

Thumbnail
View/Open
Rezumat_Teza_doctorat_Constantin_2017_RO.pdf (353.4Kb)
Rezumat_Teza_doctorat_Constantin_2017_EN.pdf (345.5Kb)
Dată
2017
Autor
Apostu, Paul Mihai
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Obiectivul major al tezei de doctorat este de a studia perspectiva reformulării unui produs din carne, realizat dintr-o pastă fină, în sensul diminuării conținutului de sare și polifosfați, menținând funcționalitatea tehnologică și acceptabilitatea acestuia de către consumatori, concomitent cu creșterea valorii nutriționale.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22112
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV