dc.contributor.author | Apostu, Paul Mihai | |
dc.date.accessioned | 2017-09-12T09:45:41Z | |
dc.date.available | 2017-09-12T09:45:41Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22112 | |
dc.description | Rezumat Teza de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Anca Ioana Nicolau | ro_RO |
dc.description.abstract | Obiectivul major al tezei de doctorat este de a studia perspectiva reformulării unui produs din carne, realizat dintr-o pastă fină, în sensul diminuării conținutului de sare și polifosfați, menținând funcționalitatea tehnologică și acceptabilitatea acestuia de către consumatori, concomitent cu creșterea valorii nutriționale. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | produs din carne | ro_RO |
dc.subject | reformulare | ro_RO |
dc.subject | valoare nutrițională | ro_RO |
dc.subject | reologie | ro_RO |
dc.subject | analiza profilului texturii | ro_RO |
dc.subject | funcționalitate tehnologică | ro_RO |
dc.title | Utilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui preparat din carne | ro_RO |
dc.title.alternative | The Use of Yeast Derivatives in the Reformulation of a Meat Product | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |