Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorApostu, Paul Mihai
dc.date.accessioned2017-09-12T09:45:41Z
dc.date.available2017-09-12T09:45:41Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22112
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Anca Ioana Nicolauro_RO
dc.description.abstractObiectivul major al tezei de doctorat este de a studia perspectiva reformulării unui produs din carne, realizat dintr-o pastă fină, în sensul diminuării conținutului de sare și polifosfați, menținând funcționalitatea tehnologică și acceptabilitatea acestuia de către consumatori, concomitent cu creșterea valorii nutriționale.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectprodus din carnero_RO
dc.subjectreformularero_RO
dc.subjectvaloare nutriționalăro_RO
dc.subjectreologiero_RO
dc.subjectanaliza profilului texturiiro_RO
dc.subjectfuncționalitate tehnologicăro_RO
dc.titleUtilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui preparat din carnero_RO
dc.title.alternativeThe Use of Yeast Derivatives in the Reformulation of a Meat Productro_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului