• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Utilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui preparat din carne

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_doctorat_Constantin_2017_RO.pdf (353.4Kb)
Rezumat_Teza_doctorat_Constantin_2017_EN.pdf (345.5Kb)
Fecha
2017
Autor
Apostu, Paul Mihai
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Obiectivul major al tezei de doctorat este de a studia perspectiva reformulării unui produs din carne, realizat dintr-o pastă fină, în sensul diminuării conținutului de sare și polifosfați, menținând funcționalitatea tehnologică și acceptabilitatea acestuia de către consumatori, concomitent cu creșterea valorii nutriționale.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22112
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV