Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorSava, Nicoleta
dc.date.accessioned2017-09-21T10:13:28Z
dc.date.available2017-09-21T10:13:28Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22123
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaruro_RO
dc.description.abstractDenaturarea proteinelor din zer reprezintă cea mai importantă reactie în timpul tratamentului termic al laptelui, fiind asociată cu îmbunătățirea textului iaurtului și randamentul în brânză și cu formarea depozitului proteic pe suprafața de transfer termic.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjecttratament termicro_RO
dc.subjectproteinero_RO
dc.subjectlaptero_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectmetode analiticero_RO
dc.titleCercetări privind influența tratamentului termic asupra proprietaților funcționale ale proteinelor solubile din laptero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului