Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind influența tratamentului termic asupra proprietaților funcționale ale proteinelor solubile din lapte
dc.contributor.author | Sava, Nicoleta | |
dc.date.accessioned | 2017-09-21T10:13:28Z | |
dc.date.available | 2017-09-21T10:13:28Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22123 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Gabriela Cătălina Rotaru | ro_RO |
dc.description.abstract | Denaturarea proteinelor din zer reprezintă cea mai importantă reactie în timpul tratamentului termic al laptelui, fiind asociată cu îmbunătățirea textului iaurtului și randamentul în brânză și cu formarea depozitului proteic pe suprafața de transfer termic. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | tratament termic | ro_RO |
dc.subject | proteine | ro_RO |
dc.subject | lapte | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | metode analitice | ro_RO |
dc.title | Cercetări privind influența tratamentului termic asupra proprietaților funcționale ale proteinelor solubile din lapte | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați