• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare Teze de doctorat după Subiect 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Căutare Teze de doctorat după Subiect
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Căutare Teze de doctorat după Subiect
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare Teze de doctorat după Subiect "industrie alimentară"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-7 of 7

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice 

      Angheloiu, Mihai (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2015)
      Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ...
    • Miniatură

      Cercetări privind folosirea unor extracte și pulberi vegetale ca antioxidante naturale în produse din carne crude și procesate 

      Boruzi, Andrei Iulian (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020)
      Deși carnea este un produs alimentar sănătos, având în componență proteine cu valoare biologică ridicată, un conținut ridicat de minerale esențiale și vitamine din grupul B, aceasta este lipsită de antioxidanți. Mai multe ...
    • Miniatură

      Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară 

      Cercel, Floricel (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2016)
      Fabricarea produselor procesate de carne implică utilizarea diferitelor tipuri de cărnuri, organe, subproduse comestibile şi slănină (ca materii prime), provenite, în principal, de la bovine, ovine şi porcine, alături de ...
    • Miniatură

      Efectul impactului antropic asupra ihtiofaunei în zona de confluență a râurilor Siret și Prut cu fluviul Dunărea 

      Marcu, Aurora (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2003)
    • Miniatură

      Posibilități de utilizare a fibrelor solubile în panificație 

      Diac, Camelia (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2017)
      Consumatorii şi-au schimbat parţial modul de alegere a alimentelor. Pe lângă criteriul senzorial, care predomină, a apărut alegerea alimentelor după influenţa asupra sănătăţii, după modul cum optimizează performanţele ...
    • Miniatură

      Studiul privind formarea și îndepărtarea biofilmelor de pe suprafețele din industria alimentară 

      Constantin, Oana (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008)
    • Miniatură

      Utilizarea derivatelor din drojdii în vederea reformulării unui preparat din carne 

      Apostu, Paul Mihai (Universitatea "Dunărea de Jos' din Galați, 2017)
      Consumul de carne și de produse din carne trebuie să facă parte dintr-un plan alimentar ce urmărește o nutriție echilibrată. Cu toate acestea, chiar dacă unele preparate din carne (parizer, crenvurști, cârnați polonezi) ...

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV