• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obţinerea preparatelor din carne cu folosirea unor sisteme naturale microcapsulate

Thumbnail
View/Open
Teza_doctorat_Dima _Cristian_2014.pdf (23.19Mb)
Dată
2014
Autor
Dima, Cristian-Vasile
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Lately, the requirements regarding the production and consumption of foods have changed considerably. Contemporary consumers are now aware that foods do not have solely the role of supressing the feeling of hunger but they are also responsible for the pleasure of eating and for their health. International bodies such as World Health Organization (WHO) and Food and Agriculture Organization (FAO) have established recognition norms for the role of foods and alimentation in the prevention of some diseases such as: cardiovascular disease, diabetes, obesity, osteoporosis, cancer etc.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3306
Colecții
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV