Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorDima, Cristian-Vasile
dc.date.accessioned2015-03-17T07:45:11Z
dc.date.available2015-03-17T07:45:11Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3306
dc.descriptionTeză de doctorat - conducător ştiinţific prof. univ. dr. ing. Petru Alexeen_US
dc.description.abstractLately, the requirements regarding the production and consumption of foods have changed considerably. Contemporary consumers are now aware that foods do not have solely the role of supressing the feeling of hunger but they are also responsible for the pleasure of eating and for their health. International bodies such as World Health Organization (WHO) and Food and Agriculture Organization (FAO) have established recognition norms for the role of foods and alimentation in the prevention of some diseases such as: cardiovascular disease, diabetes, obesity, osteoporosis, cancer etc.en_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos' din Galaţien_US
dc.subjectpreparateen_US
dc.subjectsisteme naturaleen_US
dc.subjectmicrocapsulesen_US
dc.subjectmicroorganismsen_US
dc.titleCercetări privind obţinerea preparatelor din carne cu folosirea unor sisteme naturale microcapsulateen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Teze de doctorat [132]
    Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului