Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorDinu, Monica-Gabriela
dc.date.accessioned2017-04-05T08:04:32Z
dc.date.available2017-04-05T08:04:32Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4287
dc.descriptionTeza de doctorat - Conducător stiințific Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Cătălina Rotaruen_US
dc.description.abstractAlimentația sănătoasă nu este un concept nou. Cu 400 de ani înainte de hristos, Hipocrate spunea că "alimentația este primul nostru medic". Astăzi, o hrană sănătoasă este mai importantă decât oricând, cel puțin 40% dintre cauzele de mortalitate-boli de inimă, cancer, atac vascular, diabet-fiind direct legate de ceea ce mâncăm.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea Universitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectasigurarea calitățiien_US
dc.subjectproduse de panificațieen_US
dc.subjectcercetarien_US
dc.subjectcalitate nutritivăen_US
dc.titleCercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificațieen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Teze de doctorat [132]
    Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului