Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificație
dc.contributor.author | Dinu, Monica-Gabriela | |
dc.date.accessioned | 2017-04-05T08:04:32Z | |
dc.date.available | 2017-04-05T08:04:32Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4287 | |
dc.description | Teza de doctorat - Conducător stiințific Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Cătălina Rotaru | en_US |
dc.description.abstract | Alimentația sănătoasă nu este un concept nou. Cu 400 de ani înainte de hristos, Hipocrate spunea că "alimentația este primul nostru medic". Astăzi, o hrană sănătoasă este mai importantă decât oricând, cel puțin 40% dintre cauzele de mortalitate-boli de inimă, cancer, atac vascular, diabet-fiind direct legate de ceea ce mâncăm. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | asigurarea calității | en_US |
dc.subject | produse de panificație | en_US |
dc.subject | cercetari | en_US |
dc.subject | calitate nutritivă | en_US |
dc.title | Cercetări și contribuții privind asigurarea calității și inocuității produselor de panificație | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Teze de doctorat [221]
Conține tezele de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați