• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări cu privire la influenţa maturizării făinii asupra calitaţii făinii, reologiei aluatului şi calităţii păinii

Thumbnail
Ver/
Teza_doctorat_Temea_2016.pdf (6.969Mb)
Fecha
2016
Autor
Temea (Moroi), Alina-Mihaela
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Maturizarea naturală a făinii de grâu proaspăt măcinată preocupă de mulți ani specialiștii din domeniul panificației, deși sunt cunoscute aspectele procesului, există încă factori care necesită noi elucidări, mai importanți fiind cei dependenți de componentele făinii, proprietățile reologice ale aluatului și calitatea pâinii fabricate. Procesul de maturizare include un ansamblu de fenomene complexe și interdependente ce au loc în făinurile de grâu după măcinare, influențate de numeroși factori fizici, chimici și biochimici, care pot produce modificări, ce conduc la transformări substanțiale ale însușirilor de panificație, mai ales în cazul făinurilor cu putere slabă și medie.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4219
Colecciones
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV