• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări cu privire la influenţa maturizării făinii asupra calitaţii făinii, reologiei aluatului şi calităţii păinii

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Teza_doctorat_Temea_2016.pdf (6.969Mo)
Date
2016
Auteur
Temea (Moroi), Alina-Mihaela
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
Maturizarea naturală a făinii de grâu proaspăt măcinată preocupă de mulți ani specialiștii din domeniul panificației, deși sunt cunoscute aspectele procesului, există încă factori care necesită noi elucidări, mai importanți fiind cei dependenți de componentele făinii, proprietățile reologice ale aluatului și calitatea pâinii fabricate. Procesul de maturizare include un ansamblu de fenomene complexe și interdependente ce au loc în făinurile de grâu după măcinare, influențate de numeroși factori fizici, chimici și biochimici, care pot produce modificări, ce conduc la transformări substanțiale ale însușirilor de panificație, mai ales în cazul făinurilor cu putere slabă și medie.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4219
Collections
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV