• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind folosirea unor extracte și pulberi vegetale ca antioxidante naturale în produse din carne crude și procesate

Thumbnail
Ver/
Teza_doctorat_Boruzi_Andrei_2020.pdf (2.083Mb)
Fecha
2020
Autor
Boruzi, Andrei Iulian
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Deși carnea este un produs alimentar sănătos, având în componență proteine cu valoare biologică ridicată, un conținut ridicat de minerale esențiale și vitamine din grupul B, aceasta este lipsită de antioxidanți. Mai multe studii epidemiologice și experimentale sugerează că un consum ridicat de carne, în special de carne roșie și prelucrată, este asociat cu un risc crescut de cancer colorectal. Se recomandă, prin urmare, diete și produse cu o proporție mai mare de fructe și legume. Mai mult, pentru a prelungi durata de viață și a reduce efectele potențial dăunătoare ale procesării și consumului de carne, sunt necesare strategii inovatoare de conservare atât pentru produsele din carne convenționale, cât și pentru cele ecologice.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7746
Colecciones
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV