• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an.

Thumbnail
Mostra/Apri
Proiect de diploma_Tecaru Genoveva.pdf (4.694Mb)
Data
2021
Autore
Tecaru, Genoveva
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9326
Collections
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) [45]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV