• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea unei secții de prelucrare a strugurilor din soiul Șarbă în vederea fabricării vinului alb demisec aromat

Thumbnail
Mostra/Apri
Vlasceanu Alexandru diplomă.pdf (1.525Mb)
Data
2024
Autore
Vlăsceanu, Ionuț-Alexandru
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9797
Collections
  • Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024) [47]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV