• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind optimizarea calităţii produselor de catering

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_Măzărel_Adrian_2010.pdf (27.81Mb)
Data
2010
Autore
Măzărel, Adrian
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Cercetările realizate în acest studiu, cu privire la optimizarea calităţii produselor de catering, reprezintă o premieră pentru sectorul alimentaţiei publice din România, oferind suficiente argumente tehnologice, nutriţionale, microbiologice şi senzoriale pentru utilizarea în mediul economic.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3164
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV