• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Factorii de influenţă ai reologiei compoziţiilor preparatelor din carne

Thumbnail
Ver/
Rezumat_Teza_Lupu_Daniela_2010.pdf (22.08Mb)
Fecha
2010
Autor
Lupu (Ianiţchi), Daniela
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
Resumen
Teza de doctorat încearcă să elucideze unele aspecte legate de influenţa pe care o au adaosurile proteice. amilacee şi de altă natură, asupra proprietăţilor reologice ale compoziţiior de carne, precum şi asupra calităţii produselor finite obţinute. Prelucrarea materiilor prime este direct influenţată de caracteristicile fizico - chimice ale acestora, caracteristici care influenţează, implicit şi proprietăţile de curgere. Diferitele stări şi combinaţii în care se pot găsi materiile prime utilizate determină comportări specifice, care pot influenţa calitatea produselor finite, performanţele şi construcţia echipamentelor în care sunt prelucrate. Considerăm că teza de doctorat cu tema: "Factorii de influenţă ai reologiei compoziţiilor preparatelor din carne", prin studiile efectuate vine în completarea informaţiilor exjstente în acest moment în literatura de specialitate română şi internaţională şi poate contribui la optlmizarea tehnologiilor de obţinere a preparatelor din carne de tip prospături.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3162
Colecciones
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV