• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Rezumat_Teza_doctorat_Cercel_2016_RO.pdf (789.9Ko)
Rezumat_Teza_doctorat_Cercel_2016_EN.pdf (803.6Ko)
Date
2016
Auteur
Cercel, Floricel
Metadata
Afficher la notice complète
Résumé
La fabricarea produselor procesate de carne se utilizează diferite tipuri de cărnuri, organe, subproduse comestibile şi slănină (ca materii prime), alături de un număr mare de ingrediente non-carne, cu rol important în formulările diferitelor produse. Aceste ingrediente stabilizează amestecurile şi adaugă caracteristici şi arome specifice. În mod tradiţional, se utilizează agenţi de extensie şi de îngroşare, apă, sare, nitrit, nitraţi, ascorbaţi/erisorbaţi, glucide, antioxidanţi, inhibitori de mucegai, condimente, aromatizanţi în funcţie de tipul produsului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4182
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV