• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu privind conservarea cerealelor la temperaturi scăzute

Thumbnail
View/Open
Rezumat_teza_doctorat_Barna_Octavian_2006.pdf (5.414Mb)
Dată
2006
Autor
Barna, Octavian
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Având în vedere faptul căin plan energetic cerealele reprezintă între 60 și 70% din alimentatia lumii, iar în procente de masă 45 până la 50% ne dam seama de importanța acestor produse. Principalele cereale cultivate sunt: grâul, secara, orzul, ovăzul, porumbul, meiul, ciumiza, sorgul și orezul. În țara noastră grâul ocupă un loc important atât ca suprafețe cultivate cât și ca pondere în alimentația oamenilor prin produse obținute din făină.
URI
https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22182
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV