Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Data publicării
Afișează articolele 21-40 of 105
-
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Calitatea produselor din carne
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Proiectarea unei secții de fabricare a untului cu cacao
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)